Filtrează rezultatele

Mărime

Mărime

Culoare

Culoare

Preț

Preț

 • 41,00 lei - 113,00 lei

Brand

Brand

Dresuri

Chiloți fară cusături

Dacă îți plac hainele mulate care să îți scoată trupul în evidenta,  alege să porți pe dedesubt chiloți fără cusături din modelele noastre. Avem o gamă diversificată de chiloți de damă fară cusături, care nu trebuie să vă lipsească din garderobă, realizate pe partea frontală din microfibră de înaltă calitate, margini tăiate cu laserul, pentru a înlătura eventualul disconfort creat de cusături. Pe lângă detaliile care fac diferența, chiloții de bumbac fară cusături sunt invizibili pe sub haine și dau o notă maximă de elegantă și feminitate. Fie că alegi chiloți bumbac fără cusături sau chiloți tanga fără cusături, sau de ce nu, ambele modele, acestea vor contribui la o stare generală de bine și confort.

Chiloti fara cusaturi

Există 20 produse.

Se afișează 1-20 din 20 produs(e)

Filtre active

Chiloți clasici Leilieve 802
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți clasici creați pentru a fi confortabili și potriviti pentru uzul zilnic. Chiloții sunt confecționați dintr-un material de calitate, care poate include amestecuri de bumbac, nylon și elastan pentru a oferi elasticitate și flexibilitate. Acest material permite o bună respirabilitate, menținând o senzație plăcută pe piele pe durata purtării.Aceștia au o croială simplă și o acoperire completă a zonei din spate și din față, oferind o protecție adecvată. Fără cusături vizibile, acești chiloți pot fi purtați sub diverse tipuri de îmbrăcăminte, fără a se remarca.Datorită confortului și versatilității lor, chiloții clasici Leilieve 802 pot deveni o opțiune potrivită pentru fiecare zi, oferind suport și acoperire adecvată într-o varietate de situații. Fiind disponibili în diverse mărimi, acești chiloți se adaptează nevoilor fiecărei femei.

Compoziție: 90% poliamidă, 10% elastan

Chiloți clasici Leilieve 802

Preț 79,13 lei -25% Preț original 105,50 lei
Chiloți clasici Wolbar Evita
 • La reducere!
 • -25%

Chilot clasic, de damă, invizibil pe sub haine, realizat pe partea frontală din microfibră de înaltă calitate cu ajutorul unei tehnologii ultra moderne, tăierea marginilor cu laserul, pentru a înlătura eventualul disconfort creat de cusături.

Compoziție: 83% Poliamidă 17% Elastan

Chiloți clasici Wolbar Evita

Preț 62,79 lei -25% Preț original 83,72 lei
Chiloți clasici Wolbar Eco-El
 • La reducere!
 • -25%

Chilot clasic cu talie medie, fără cusături, confecționat cu ajutorul tehnologiei cu laser, din bumbac ecologic, moale și plăcut la atingere.

Compoziție: 86% Mako (bumbac egiptean), 14% Elastan

Chiloți clasici Wolbar Eco-El

Preț 65,75 lei -25% Preț original 87,67 lei
1 Review-uri 
Chiloți tanga Wolbar Elcanta
 • La reducere!
 • -25%

Chilot tanga, de damă, realizat din microfibră de înaltă calitate printr-o tehnologie inovatoare, fără cusături, toate marginile fiind tăiate cu laserul.

Compoziție: 58% Poliamidă, 42% Elastan

Chiloți tanga Wolbar Elcanta

Preț 52,94 lei -25% Preț original 70,59 lei
1 Review-uri 
Chiloți brazilieni Leilieve 9500
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți Leilieve C9500 sunt creați pentru a combina confortul cu eleganța. Realizați dintr-un material moale și respirabil, acești chiloți oferă o potrivire confortabilă pe întreaga zi. Designul cu croială clasică și detaliile elegante adaugă o notă de rafinament, făcându-i ideali pentru orice ocazie. Material moale și confortabil.Detalii elegante pentru un aspect sofisticat. Disponibili în mai multe culori și mărimi pentru a se potrivi cu preferințele tale. Indiferent dacă îi porți zi de zi sau pentru momentele speciale, chiloții Leilieve C9500 reprezintă o alegere potrivită pentru orice femeie care își dorește confort și stil în același timp.

80% poliamidã 20% elastan

Chiloți brazilieni Leilieve 9500

Preț 71,84 lei -25% Preț original 95,79 lei
Chiloți brazilieni Leilieve...
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți Leilieve C7500 sunt creați pentru a combina confortul cu eleganța. Realizați dintr-un material moale și respirabil, acești chiloți oferă o potrivire confortabilă pe întreaga zi. Designul cu croială clasică și detaliile elegante adaugă o notă de rafinament, făcându-i ideali pentru orice ocazie. Material moale și confortabil.Detalii elegante pentru un aspect sofisticat. Disponibili în mai multe culori și mărimi pentru a se potrivi cu preferințele tale. Indiferent dacă îi porți zi de zi sau pentru momentele speciale, chiloții Leilieve C7500 reprezintă o alegere potrivită pentru orice femeie care își dorește confort și stil în același timp.

Compoziție: 64% poliamidã 36% elastan

Chiloți brazilieni Leilieve C7500

Preț 80,63 lei -25% Preț original 107,50 lei
Chiloți brazilieni Leilieve...
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți Leilieve C4655 sunt creați pentru a combina confortul cu eleganța. Realizați dintr-un material moale și respirabil, acești chiloți oferă o potrivire confortabilă pe întreaga zi. Designul cu croială clasică și detaliile elegante adaugă o notă de rafinament, făcându-i ideali pentru orice ocazie. Material moale și confortabil.Detalii elegante pentru un aspect sofisticat. Disponibili în mai multe culori și mărimi pentru a se potrivi cu preferințele tale. Indiferent dacă îi porți zi de zi sau pentru momentele speciale, chiloții Leilieve C4655 reprezintă o alegere potrivită pentru orice femeie care își dorește confort și stil în același timp.

Compoziție: 72% poliamidă, 28% elastan.

Chiloți brazilieni Leilieve 4655

Preț 55,95 lei -25% Preț original 74,60 lei
1 Review-uri 
Chiloți brazilieni Leilieve 6053
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți Leilieve C6053 sunt creați pentru a combina confortul cu eleganța. Realizați dintr-un material moale și respirabil, acești chiloți oferă o potrivire confortabilă pe întreaga zi. Designul cu croială clasică și detaliile elegante adaugă o notă de rafinament, făcându-i ideali pentru orice ocazie. Material moale și confortabil.Detalii elegante pentru un aspect sofisticat. Disponibili în mai multe culori și mărimi pentru a se potrivi cu preferințele tale. Indiferent dacă îi porți zi de zi sau pentru momentele speciale, chiloții Leilieve C6053 reprezintă o alegere potrivită pentru orice femeie care își dorește confort și stil în același timp.

Compoziție: 81% poliamidă, 19% elastan. Clin: 100% bumbac

Chiloți brazilieni Leilieve 6053

Preț 64,01 lei -25% Preț original 85,35 lei
Chiloți tanga Leilieve 6034
 • La reducere!
 • -25%

Chiloții tanga Leilieve 6034 sunt creați pentru a combina confortul zilnic cu un design atrăgător. Cu o croială tanga, acești chiloți oferă o acoperire redusă în partea din spate și pe laterale, lăsând șoldurile descoperite pentru a crea o siluetă elegantă. Realizați dintr-un material moale și elastic, se mulează confortabil pe corp și sunt potriviți pentru purtare sub hainele mulate. Croială tanga pentru acoperire redusă. Material moale și elastic pentru potrivire confortabilă. Design subțire, perfect pentru hainele mulate. Detalii și finisaje elegante care adaugă un aspect rafinat. Indiferent dacă îi porți în viața de zi cu zi sau pentru ocazii speciale, chiloții tanga Leilieve 6034 sunt concepuți să ofere atât confort cât și un aspect atractiv. Disponibili în diverse culori și mărimi, acești chiloți pot deveni un element de bază în colecția ta de lenjerie. 

Compoziție:  Tesătură: 85% poliamidă, 15% elastan Gusset: 100% bumbac.

Chiloți tanga Leilieve 6034

Preț 73,73 lei -25% Preț original 98,30 lei
Chiloți tanga Leilieve 803
 • La reducere!
 • -25%

Chiloții tanga Leilieve 803 sunt creați pentru a combina confortul zilnic cu un design atrăgător. Cu o croială tanga, acești chiloți oferă o acoperire redusă în partea din spate și pe laterale, lăsând șoldurile descoperite pentru a crea o siluetă elegantă. Realizați dintr-un material moale și elastic, se mulează confortabil pe corp și sunt potriviți pentru purtare sub hainele mulate. Croială tanga pentru acoperire redusă. Material moale și elastic pentru potrivire confortabilă. Design subțire, perfect pentru hainele mulate. Detalii și finisaje elegante care adaugă un aspect rafinat. Indiferent dacă îi porți în viața de zi cu zi sau pentru ocazii speciale, chiloții tanga Leilieve 803 sunt concepuți să ofere atât confort cât și un aspect atractiv. Disponibili în diverse culori și mărimi, acești chiloți pot deveni un element de bază în colecția ta de lenjerie. 

Compoziție: 90% poliamidã, 10% elastan

Chiloți tanga Leilieve 803

Preț 84,17 lei -25% Preț original 112,22 lei
Chiloți brazilieni Leilieve...
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți Leilieve C8073 sunt creați pentru a combina confortul cu eleganța. Realizați dintr-un material moale și respirabil, acești chiloți oferă o potrivire confortabilă pe întreaga zi. Designul cu croială clasică și detaliile elegante adaugă o notă de rafinament, făcându-i ideali pentru orice ocazie. Material moale și confortabil.Detalii elegante pentru un aspect sofisticat. Disponibili în mai multe culori și mărimi pentru a se potrivi cu preferințele tale. Indiferent dacă îi porți zi de zi sau pentru momentele speciale, chiloții Leilieve C8073 reprezintă o alegere potrivită pentru orice femeie care își dorește confort și stil în același timp.

Compoziție: 80% poliamidã 10% elastan 10%bumbac

Chiloți brazilieni Leilieve 8073

Preț 80,63 lei -25% Preț original 107,50 lei
1 Review-uri 
Chiloți tanga Leilieve 6132
 • La reducere!
 • -25%

Chiloții tanga Leilieve 6132 sunt creați pentru a combina confortul zilnic cu un design atrăgător. Cu o croială tanga, acești chiloți oferă o acoperire redusă în partea din spate și pe laterale, lăsând șoldurile descoperite pentru a crea o siluetă elegantă. Realizați dintr-un material moale și elastic, se mulează confortabil pe corp și sunt potriviți pentru purtare sub hainele mulate. Croială tanga pentru acoperire redusă. Material moale și elastic pentru potrivire confortabilă. Design subțire, perfect pentru hainele mulate. Detalii și finisaje elegante care adaugă un aspect rafinat. Indiferent dacă îi porți în viața de zi cu zi sau pentru ocazii speciale, chiloții tanga Leilieve 6132 sunt concepuți să ofere atât confort cât și un aspect atractiv. Disponibili în diverse culori și mărimi, acești chiloți pot deveni un element de bază în colecția ta de lenjerie. 

Compoziție:  poliamidă 84%, elastan 16%

Chiloți tanga Leilieve 6132

Preț 77,78 lei -25% Preț original 103,70 lei
1 Review-uri 
Chiloți brazilieni Leilieve 6152
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți Leilieve C6152 sunt creați pentru a combina confortul cu eleganța. Realizați dintr-un material moale și respirabil, acești chiloți oferă o potrivire confortabilă pe întreaga zi. Designul cu croială clasică și detaliile elegante adaugă o notă de rafinament, făcându-i ideali pentru orice ocazie. Material moale și confortabil.Detalii elegante pentru un aspect sofisticat. Disponibili în mai multe culori și mărimi pentru a se potrivi cu preferințele tale. Indiferent dacă îi porți zi de zi sau pentru momentele speciale, chiloții Leilieve C6152 reprezintă o alegere potrivită pentru orice femeie care își dorește confort și stil în același timp.

Compoziție:  poliamidă 84%, elastan 16%

Chiloți brazilieni Leilieve 6152

Preț 84,71 lei -25% Preț original 112,95 lei
Chiloți brazilieni Leilieve...
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți Leilieve C7763 sunt creați pentru a combina confortul cu eleganța. Realizați dintr-un material moale și respirabil, acești chiloți oferă o potrivire confortabilă pe întreaga zi. Designul cu croială clasică și detaliile elegante adaugă o notă de rafinament, făcându-i ideali pentru orice ocazie. Material moale și confortabil.Detalii elegante pentru un aspect sofisticat. Disponibili în mai multe culori și mărimi pentru a se potrivi cu preferințele tale. Indiferent dacă îi porți zi de zi sau pentru momentele speciale, chiloții Leilieve C7763 reprezintă o alegere potrivită pentru orice femeie care își dorește confort și stil în același timp.

Compoziție: Tesătură: 82% poliamidă, 18% elastan Tul - 100% bumbac

Chiloți brazilieni Leilieve 7763

Preț 78,90 lei -25% Preț original 105,20 lei
1 Review-uri 
Chiloți clasici Leilieve 3324
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți clasici creați pentru a fi confortabili și potriviti pentru uzul zilnic. Chiloții sunt confecționați dintr-un material de calitate, care poate include amestecuri de bumbac, nylon și elastan pentru a oferi elasticitate și flexibilitate. Acest material permite o bună respirabilitate, menținând o senzație plăcută pe piele pe durata purtării.Aceștia au o croială simplă și o acoperire completă a zonei din spate și din față, oferind o protecție adecvată. Fără cusături vizibile, acești chiloți pot fi purtați sub diverse tipuri de îmbrăcăminte, fără a se remarca.Datorită confortului și versatilității lor, chiloții clasici Leilieve 3324 pot deveni o opțiune potrivită pentru fiecare zi, oferind suport și acoperire adecvată într-o varietate de situații. Fiind disponibili în diverse mărimi, acești chiloți se adaptează nevoilor fiecărei femei.

Compoziție: 72% poliamidă, 28% elastan

Chiloți clasici Leilieve 3324

Preț 46,20 lei -25% Preț original 61,60 lei
1 Review-uri 
Chiloți brazilieni Leilieve...
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți Leilieve C3354 sunt creați pentru a combina confortul cu eleganța. Realizați dintr-un material moale și respirabil, acești chiloți oferă o potrivire confortabilă pe întreaga zi. Designul cu croială clasică și detaliile elegante adaugă o notă de rafinament, făcându-i ideali pentru orice ocazie. Material moale și confortabil.Detalii elegante pentru un aspect sofisticat. Disponibili în mai multe culori și mărimi pentru a se potrivi cu preferințele tale. Indiferent dacă îi porți zi de zi sau pentru momentele speciale, chiloții Leilieve C3354 reprezintă o alegere potrivită pentru orice femeie care își dorește confort și stil în același timp.

Compoziție: 72% poliamidă, 28% elastan

Chiloți brazilieni Leilieve 3354

Preț 46,13 lei -25% Preț original 61,50 lei
Chiloți culotte Leilieve 3364
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți creați pentru a fi confortabili și potriviti pentru uzul zilnic. Chiloții sunt confecționați dintr-un material de calitate, care poate include amestecuri de bumbac, nylon și elastan pentru a oferi elasticitate și flexibilitate. Acest material permite o bună respirabilitate, menținând o senzație plăcută pe piele pe durata purtării.Aceștia au o croială simplă și o acoperire completă a zonei din spate și din față, oferind o protecție adecvată. Fără cusături vizibile, acești chiloți pot fi purtați sub diverse tipuri de îmbrăcăminte, fără a se remarca.Datorită confortului și versatilității lor, chiloții Leilieve 3364 pot deveni o opțiune potrivită pentru fiecare zi, oferind suport și acoperire adecvată într-o varietate de situații. Fiind disponibili în diverse mărimi, acești chiloți se adaptează nevoilor fiecărei femei.

Compoziție: 72% poliamidă, 28% elastan

Chiloți culotte Leilieve 3364

Preț 50,21 lei -25% Preț original 66,95 lei
Chiloți brazilieni Leilieve 3384
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți Leilieve C3384 sunt creați pentru a combina confortul cu eleganța. Realizați dintr-un material moale și respirabil, acești chiloți oferă o potrivire confortabilă pe întreaga zi. Designul cu croială clasică și detaliile elegante adaugă o notă de rafinament, făcându-i ideali pentru orice ocazie. Material moale și confortabil.Detalii elegante pentru un aspect sofisticat. Disponibili în mai multe culori și mărimi pentru a se potrivi cu preferințele tale. Indiferent dacă îi porți zi de zi sau pentru momentele speciale, chiloții Leilieve C3384 reprezintă o alegere potrivită pentru orice femeie care își dorește confort și stil în același timp.

Compoziție: Țesătură principală: 72% poliamidă, 28% elastan. Dantelă: 80% poliamidă, 15% elastan, 5% poliester Clin: 100% bumbac

Chiloți brazilieni Leilieve 3384

Preț 59,97 lei -25% Preț original 79,96 lei
1 Review-uri 
Chiloți Culotte Leilieve 3394
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți creați pentru a fi confortabili și potriviti pentru uzul zilnic. Chiloții sunt confecționați dintr-un material de calitate, care poate include amestecuri de bumbac, nylon și elastan pentru a oferi elasticitate și flexibilitate. Acest material permite o bună respirabilitate, menținând o senzație plăcută pe piele pe durata purtării.Aceștia au o croială simplă și o acoperire completă a zonei din spate și din față, oferind o protecție adecvată. Fără cusături vizibile, acești chiloți pot fi purtați sub diverse tipuri de îmbrăcăminte, fără a se remarca.Datorită confortului și versatilității lor, chiloții  Leilieve 3394 pot deveni o opțiune potrivită pentru fiecare zi, oferind suport și acoperire adecvată într-o varietate de situații. Fiind disponibili în diverse mărimi, acești chiloți se adaptează nevoilor fiecărei femei.

Compoziție:  72% poliamidă, 28% elastan

Chiloți Culotte Leilieve 3394

Preț 62,84 lei -25% Preț original 83,78 lei
1 Review-uri 
Chiloți clasici Leilieve 3374
 • La reducere!
 • -25%

Chiloți clasici creați pentru a fi confortabili și potriviti pentru uzul zilnic. Chiloții sunt confecționați dintr-un material de calitate, care poate include amestecuri de bumbac, nylon și elastan pentru a oferi elasticitate și flexibilitate. Acest material permite o bună respirabilitate, menținând o senzație plăcută pe piele pe durata purtării.Aceștia au o croială simplă și o acoperire completă a zonei din spate și din față, oferind o protecție adecvată. Fără cusături vizibile, acești chiloți pot fi purtați sub diverse tipuri de îmbrăcăminte, fără a se remarca.Datorită confortului și versatilității lor, chiloții clasici Leilieve 3374 pot deveni o opțiune potrivită pentru fiecare zi, oferind suport și acoperire adecvată într-o varietate de situații. Fiind disponibili în diverse mărimi, acești chiloți se adaptează nevoilor fiecărei femei.

Compoziție: Țesătură principală: 72% poliamidă, 28% elastan. Dantelă: 80% poliamidă, 15% elastan, 5% poliester Gusset: 100% bumbac

Chiloți clasici Leilieve 3374

Preț 62,85 lei -25% Preț original 83,80 lei
1 Review-uri