Filtrează rezultatele

Mărime

Mărime

Culoare

Culoare

Preț

Preț

  • 60,00 lei - 526,00 lei

Brand

Brand

Dresuri

Lenjerii provocătoare, lenjerii sexy de damă

Aprinde pasiunea dintre voi, poartă lenjerii provocatoare sau lenjerii sexy de damă din colecția Eva Noir. Vei reuși să activezi și cele mai ascunse simțuri. Îndrăznește să fii originală purtând lenjerie intimă seducătoare, lenjerii sexy și dă frâu liber tuturor dorințelor tale. Alege lenjerii provocatoare și lenjerii sexy de dama care vor sublinia perfect avantajele corpului tău. Lasă-te dusă de val și adaugă acum în coșul de cumpărături modelele favorite din gama noastră de lenjerii provocatoare și lenjerii sexy de damă. Începe să iți surprinzi plăcut partenerul de viață.

Lenjerie sexy

Există 92 produse.

Se afișează 1-30 din 92 produs(e)

Filtre active

Chiloti Axami V-10755
  • La reducere!
  • -15%

Slip brazilian conceput pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei. Finisajul din tul de pe spatele chiloților este atât confortabil, cât și atractiv, adăugând un farmec extraordinar chiloților. În plus, chiloții au un clin din bumbac încorporat, care oferă confort suplimentar la purtare. Designul lor este senzual și atrăgător și adaugă încredere în sine și atractivitate stilului tău.Dacă sunteți în căutarea unui set complet, vă recomandăm să alegeți un set de sutien care se va potrivi perfect acestor chiloți. Datorită acestui lucru, îți vei sublinia feminitatea la maximum, creând un stil armonios și atractiv.

 90%poliamid , 6%bumbac , 4%elastan

Chiloti Axami V-10755

Preț 92,56 lei -15% Preț original 108,89 lei
Sutien Axami V-10751
  • La reducere!
  • -15%

Noul model de sutien moale este atât o propunere clasică, cât și non-standard, ceea ce îl face potrivit atât pentru ocazii formale, cât și pentru utilizarea de zi cu zi.

Sutienul este foarte confortabil și stabil, asigurând confort pe tot parcursul zilei. Cupele sale moi sunt din tul stabil care menține forma sânilor. Spatele sutienului este realizat din tul flexibil și funcțional, ceea ce îi conferă o elasticitate suplimentară. Tăierea spatelui cu dungi negre din satin de diferite lățimi creează un model unic care adaugă un caracter unic stilului.

Acest model are curele nedetașabile care sunt durabile și stabile. În plus, sutienul are decorațiuni aurii care adaugă eleganță și stil. Datorită ajustării în trei trepte a cârligului cu două rânduri, puteți ajusta sutienul la preferințele dvs. individuale și puteți asigura o potrivire adecvată.

Compozitie : 100% poliester

Sutien Axami V-10751

Preț 223,36 lei -15% Preț original 262,78 lei
Body Axami  V-10100
  • La reducere!
  • -15%

Body-ul romantic negru și auriu este o combinație de accente clasice de negru și auriu subtil, precum și decorațiuni interesante. Dantela ajurata iti permite sa te bucuri de vederea pielii netede, iar modelul feminin si funditele din satin subliniaza caracterul seducator al acestui model. Centrul body-ului este conectat prin douăsprezece dungi, la fiecare dintre acestea am adăugat ornamente aurii pentru a vă lăsa să străluciți. Aceleasi accesorii le gasiti si pe bretelele triple de pe spatele modelului, pe partea de chilot. Modelul are bretele încrucișate prinse cu cârlig pe linia bustului și în entrepi. 

Compozitie: 75% Poliamida, 2% Elastan, 3% Bumbac , 20%poliester

Body Axami V-10100

Preț 332,23 lei -15% Preț original 390,86 lei
Chiloti Axami V-10555
  • La reducere!
  • -15%

Chiloții negri brazilieni sunt conceputi pentru a atrage atenția, partea din față a chiloților este decorată cu un model de broderie florală, care conferă stilului un caracter ușor și romantic.Șoldurile și fesele sunt acoperite cu tul moale și flexibil, care asigură confort și un aspect atractiv. Acest design subliniază formele rotunde și oferă figurii încredere în sine.Există decorațiuni de culoare aurie în partea superioară - acestea sunt elemente elegante, atrăgătoare, creând un accent atrăgător. Combinația dintre broderii florale, tul elastic și decorațiuni aurii creează un set extrem de atractiv care cu siguranță va atrage atenția și vă va sublinia unicitatea.

Compozitie : 90%poliamid , 6%bumbac , 4%elastan

Chiloti Axami V-10555

Preț 112,17 lei -15% Preț original 131,97 lei
Sutien Axami V-10551
  • La reducere!
  • -15%

Un sutien moale extrem de impresionant și atrăgător din broderie neagră și spatele din tul cu bretele oferă delicatețe și subtilitate corpului tău. Cupa sutienului este rigidizată cu sârmă, ceea ce ajută la evidențierea formei rotunde a sânilor. Bretelele sunt reglabile, astfel încât să le puteți ajusta în funcție de preferințele dvs. De asemenea, este important ca curelele să nu fie detașabile, ceea ce înseamnă că oferă suport suplimentar și stabilitate.

Acest model de sutien este recomandat mai ales pentru a fi purtat sub haine subțiri, deoarece delicatețea și transparența lui nu vor fi vizibile sub ținută și, în același timp, va adăuga farmec și subtilitate feminină.

În plus, sutienul are decorațiuni aurii pe bretele și între sâni, ceea ce adaugă un plus de eleganță.

Compozitie : 100%poliester

Sutien Axami V-10551

Preț 190,26 lei -15% Preț original 223,84 lei
Set neglijeu din dantela cu...
  • La reducere!
  • -15%

Set neglijeu + string din dantela. Set este compus din lenjerie extrem de sexy. 

Compozitie: 100% poliester, dante;a

Cutie din carton, perfect pentru cadou

Set neglijeu din dantela cu string Olimpia

Preț 178,96 lei -15% Preț original 210,54 lei
1 Review-uri 
Chiloti Axami V-10505
  • La reducere!
  • -15%

Un chilot brazilian fermecător, roșu, este o completare a celui mai recent model V-10501. Chiloții comozi și în același timp uimitor de frumoși te vor duce în țara experiențelor extraordinare. Finisajul confortabil și din tul la spatele chiloților asigură confort, clin din bumbac. Profita de ocazie si alege un set care sa iti puna in evidenta feminitatea.

Compozitie : 90%poliamid , 6%bumbac , 4%elastan

Chiloti Axami V-10505

Preț 92,56 lei -15% Preț original 108,89 lei
Sutien Axami V-10501
  • La reducere!
  • -15%

Un sutien roșu uimitor finisat cu panglici elegante este un accesoriu pentru orice ocazie. Confortabile și sigure, cupele din tul asigură stabilitatea purtării și nici un efect de deplasare asupra corpului. Mai mult, aranjamentul caracteristic al dungilor din satin face ca întregul aspect să fie strălucitor. La spate, bretelele triple sunt legate printr-o prindere cu cârlig dublu. Bretelele sunt nedetașabile, reglabile cu decorațiuni aurii.

Compozitie : 100%poliester

Sutien Axami V-10501

Preț 223,36 lei -15% Preț original 262,78 lei
Set sexy din dantela Ivy...
  • La reducere!
  • -15%

Surprinde-ți bărbatul în doar câțiva pași. Ai grijă de o atmosferă romantică, transformă-te în zeitate cu setul Ivy sexy. Lenjeria intima iti va sublinia frumos bustul si va pune in evidenta picioarele lungi si bine formate. Acest set seducător din tul este format dintr-un tricou transparent și tanga senzuală. Există o dantelă frumoasă cusută la bust și în partea de jos a tricoului. Există o fundă fermecătoare în mijlocul decolteului. Camasa are fante senzuale pe laterale, la care sunt cusute si fundite. Bretelele subțiri ale cămășilor sunt reglabile, astfel încât fiecare femeie să își poată ajusta lenjeria la forma ei. Vei fi tentat de acest model de lenjerie intimă? Surprinde-ți persoana iubită în ea.

Compozitie: 100% poliester, Dantela/Tull

Cutie din carton, perfect pentru cadou

Set sexy din dantela Ivy Dkaren

Preț 196,83 lei -15% Preț original 231,57 lei
1 Review-uri 
Chiloti Axami V-10495
  • La reducere!
  • -15%

Chilotii brazilieni bej și negru completează cel mai recent model V-10491. Chiloții comozi și în același timp uimitor de frumoși te vor duce în țara experiențelor extraordinare. Finisajul confortabil și din tul la spatele chiloților asigură confort, clin din bumbac.

Compozitie : 90%poliamid , 6%bumbac , 4%elastan

Chiloti Axami V-10495

Preț 92,56 lei -15% Preț original 108,89 lei
Sutien Axami V-10491
  • La reducere!
  • -15%

Nebunia cu dungi a noului nostru model vă va întoarce capul!

Dungile conectate clasice, dar non-standard creează un model unic care este potrivit pentru ocazii ceremoniale, precum și pentru utilizarea de zi cu zi. Foarte confortabil si stabil, sutien moale, ale carui cupe sunt din tul stabil, iar spatele este din tul bej de lucru si flexibil, care sunt croite cu dungi negre din satin de diverse latimi. Modelul are bretele nedetașabile și decorațiuni aurii, reglare în trei trepte pe un cârlig cu două rânduri.

Compozitie : 100%poliester

Sutien Axami V-10491

Preț 223,36 lei -15% Preț original 262,78 lei
Chiloti Axami V-10388
  • La reducere!
  • -15%

Tanga minunata pe care o poti purta in fiecare zi cat si pentru ocazii speciale. Extrem de confortabili, se vor adapta șoldurilor și feselor tale. Partea din față este finisată cu dantelă lucioasă si tul negru. Spatele este format tul negru delicat pentru confortul tău. Chiloții au un clin confortabil din bumbac.

Compozitie : 90%poliamid , 6%bumbac , 4%elastan

Chiloti Axami V-10388

Preț 118,04 lei -15% Preț original 138,87 lei
Sutien Axami V-10381
  • La reducere!
  • -15%

Un sutien cu push-up subtil, dar provocator, cu un motiv oriental este o opțiune excelentă pentru ocazii speciale. Modelul de dantelă senzuala strălucitoare face ca visele tale să devină realitate .Lenjeria intimă perfect adaptată nevoilor tale. Finisat cu tul negru pe spate, care te încurajează să-ți dai drumul imaginației. Prins cu un cârlig dublu. Accesorii aurii. Bretele ajustabile, nedetasabile. Pernele din cupe sunt detașabile.

Compozitie : 100%poliester

Sutien Axami V-10381

Preț 221,46 lei -15% Preț original 260,54 lei
Portjartier Soliana
  • La reducere!
  • -15%

Portjartier de culoare neagra, confectionat din dantela. Produsul NU include chilotul si dresurile din imagine.

Compozitie : 90% poliamid , 10% elastan

Portjartier Soliana

Preț 62,21 lei -15% Preț original 73,19 lei
Sutien Axami V-8441
  • La reducere!
  • -15%

Sutienul push-up V-8441 este un model extrem de original, clasic si modern datorita adaugarii unei aplicatii de dantela pe decolteu. Bretelele și ornamentul din dantelă sunt detașabile.

Compozitie : 100%poliester

Sutien Axami V-8441

Preț 197,29 lei -15% Preț original 232,10 lei
1 Review-uri 
Portjartier Lendiem
  • La reducere!
  • -15%

Portjartier de culoare neagra, confectionat din dantela. Produsul NU include chilotul si dresurile din imagine.

Compozitie : 90% poliamid , 10% elastan

Portjartier Lendiem

Preț 69,83 lei -15% Preț original 82,15 lei
Sutien Axami V-9621
  • La reducere!
  • -15%

Un semicorset fantezist, fenomenal și unic cu dungi aurii decorative este o propunere unică, plină de farmec și sex-appeal. Această piesă vestimentară neagră și aurie va încălzi cu siguranță atmosfera întâlnirii tale. Semi-corset moale cu dungi nedetasabile pe decolteu care va sublinia linia sanilor. Fixat cu un cârlig cu 5 rânduri și o clema cu curele duble pentru stabilitate și confort la purtare. Întregul este finisat cu cercuri placate cu aur.

Compozitie : 100%poliester

Sutien Axami V-9621

Preț 446,68 lei -15% Preț original 525,50 lei
1 Review-uri 
Portjartier Brandei
  • La reducere!
  • -15%

Portjartier de culoare neagra, confectionat din dantela. Produsul NU include chilotul si dresurile din imagine.

Compozitie : 100% poliamid 

Portjartier Brandei

Preț 69,83 lei -15% Preț original 82,15 lei
Sutien Axami V-10101
  • La reducere!
  • -15%

Deveniți regina nopții în modelul nostru genial V-10101, negrul încântător și profund al modelelor florale amestecat cu dantelă aurie atrage ochii tuturor celor care vă privesc. Modelul are boluri joase decorate cu o compozitie aurie de dungi triple pe fiecare cupa. Cupele căptușite vă vor asigura confortul purtării și totul vă va face să vă simțiți cel mai special. Modelul are dispozitive de reglare, inele aurii și bretele de umăr reglabile, nedetașabile.

Compozitie : 100%poliester

Sutien Axami V-10101

Preț 217,58 lei -15% Preț original 255,98 lei
1 Review-uri 
Sutien sexy Impression
  • La reducere!
  • -15%

Sutien sexy din dantela. 

Cutie din carton , perfect pentru cadou.

Compozitie : 90% poliamid , 10% elastan

Sutien sexy Impression

Preț 184,44 lei -15% Preț original 216,99 lei
Set neglijeu Casarann
  • La reducere!
  • -15%

Set neglijeu negru , compus din doua piese . Perfect pentru o noapte in doi.

Cutie din carton , perfect pentru cadou.

Compozitie : 90% poliamid , 10% elastan

Set neglijeu Casarann

Preț 131,24 lei -15% Preț original 154,40 lei
1 Review-uri 
Sutien Axami V-8901
  • La reducere!
  • -15%

Sutienul moale V-8901 este o combinație unică de bej transparent cu negru intens. Combinația perfectă de dantelă neagră cu tul bej face ca modelul să fie delicat și seducător. Croiala unică vă permite să afișați frumos chiar și un bust mic. Este un model extrem de stilat si unic.

Compozitie : 100%poliester

Set cu chilotul V-9808.

Sutien Axami V-8901

Preț 265,84 lei -15% Preț original 312,75 lei
1 Review-uri 
Body sexy Hawain
  • La reducere!
  • -15%

Body-ul Hawain este o propunere pentru femeile încrezătoare în sine care doresc să-și sublinieze atractivitatea sexuală. Costumul este confectionat din plasa si dantela, care ii confera transparenta. 

Modelul Hawain este un body din material moale, elastic, rezistent la intindere. Dantela si plasa din poliamida cu un amestec de elastan se adapteaza perfect formelor corpului si nu limiteaza miscarea acestuia. Culoarea neagră a modelului este universală și clasic elegantă, potrivită pentru orice ocazie. Body-ul transparent va funcționa în dormitor, iar datorită aplicațiilor extrem de elaborate din dantelă, îți va permite să te simți feminină și șic chiar și fără nicio acoperire.

Compozitie : 90% poliamid 10% elastan

Body sexy Hawain

Preț 147,18 lei -15% Preț original 173,15 lei
1 Review-uri 
Chiloti Axami V-9448
  • La reducere!
  • -15%

Lenjerie creată pentru a provoca și seduce. Este o adevărată plăcere pentru simțuri. Avangardă și design tentant subliniind avantajele corpului tău. O propunere îndrăzneață și originală - iti permite să surprinzi. Ori de câte ori doresti...

Compozitie : 48%poliamid , 42%poliester , 5%bumbac , 5%elastan

Set cu sutienul V-9441.

Chiloti Axami V-9448

Preț 100,56 lei -15% Preț original 118,30 lei
1 Review-uri 
Semi corset  Axami V-8621
  • La reducere!
  • -15%

Intrigant, semicorsetul negru moale V-8621 este o propunere unică. Dantela neteda matasoasa, o fundita mica si un spate senzual creeaza o combinatie eleganta si feminina.  Fixat cu cârlige, bretele nu sunt detașabile.

Compozitie : 50%poliester , 43%poliamid , 7%elastan

Semi corset Axami V-8621

Preț 269,07 lei -15% Preț original 316,55 lei
1 Review-uri 
Chiloti Axami V-8298
  • La reducere!
  • -15%

Chilotul tentant V-8298 este o combinatie unică de dantelă neagră, combinând negrul cu roșu. Croiala originala si croiala sumbra asigura o experienta uimitoare, senzuala.

Compozitie : 90%poliamid , 6%bumbac , 4%elastan

Set cu sutienul V-8291.

Chiloti Axami V-8298

Preț 101,79 lei -15% Preț original 119,75 lei
1 Review-uri 
Chiloti Axami V-8908
  • La reducere!
  • -15%

Chilotul sofisticat V-8908 este lenjerie intimă, a cărei sarcină este să surprindă și să ispitească. Tanga este confectionata din tul bej transparent si dantela neagra subtila, acoperita cu dungi. Combinația originală atrage atenția și aprinde simțurile.

Compozitie : 81%poliester , 15%bumbac

Set cu sutienul V-8901.

Chiloti Axami V-8908

Preț 89,38 lei -15% Preț original 105,15 lei
1 Review-uri 
Semi-corset Axami V-9061 Axami (Polonia) - 2
  • La reducere!
  • -15%

Subtil și în același timp provocator, este o alegere excelentă pentru ocazii speciale.

Compozitie : 52%poliamid , 40%poliester , 8%elastan

Semi-corset Axami V-9061

Preț 254,70 lei -15% Preț original 299,65 lei
2 Review-uri 
Chiloti Axami V-8628
  • La reducere!
  • -15%

Tanga sexy V-8628 încântă cu negru adânc, care va sublinia netezimea pielii tale. Un model de dantelă feminin și un spate intrigant vor completa întregul senzual.

Compozitie : 68%poliamid , 21%poliester , 8%elastan , 3%bumbac

Set cu sutienul V-8621.

Chiloti Axami V-8628

Preț 118,62 lei -15% Preț original 139,55 lei
1 Review-uri 
Sutien Axami V-9001 Axami (Polonia) - 1
  • La reducere!
  • -15%

Subtil și în același timp provocator, este o alegere excelentă pentru ocazii speciale.

Compozitie : 41%bumbac , 35%poliamid , 20%polyurethan , 3%elastan , 1%poliester

Sutien Axami V-9001

Preț 220,38 lei -15% Preț original 259,27 lei
1 Review-uri